Η απόλαυση ενός τέλειου ύπνου σε ένα προϊόν κατασκευασμένο με προσωπική φροντίδα και φυσικά, ασφαλή και πιστοποιημένα υλικά

Aura: Ένα χειροποίητο στρώμα με τη δική του ξεχωριστή αύρα!

Δημιουργώντας ένα χειροποίητο στρώμα, μέσα από τη Φιλοσοφία της Dreamco, αυτό που έχει την κυρίαρχη σημασία είναι η απόλαυση ενός τέλειου ύπνου σε ένα προϊόν κατασκευασμένο με προσωπική φροντίδα και φυσικά, ασφαλή και πιστοποιημένα υλικά. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, φροντίζουμε να δημιουργούμε κορυφαίες επιλογές ύπνου, καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών, σύμφωνα με τα διαφορετικά δεδομένα κάθε κατηγορίας.

Η νέα δημιουργία της Dreamco ακούει στο όνομα Aura, και το όνομα αυτό είναι απολύτως περιγραφικό για τις ιδιότητές της. Το χειροποίητο στρώμα Aura είναι ο απόλυτος συνδυασμός φυσικών πρώτων υλών και της καινοτόμου τεχνολογίας Air Memory. Το αποτέλεσμα αυτού του συνδυασμού δημιουργεί ένα μαλακό ανατομικό στρώμα, με φυσική αναπνοή, το οποίο αποτελείται από 4 διαφορετικά δομικά συστατικά: Το εξωτερικό, πολυτελές και πλενόμενο κάλυμμα, από οικολογικό ύφασμα εμποτισμένο με Aloe Vera, για απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση· το εσωτερικό βαμβακερό κάλυμμα, με εξαιρετική φιλικότητα· την άνω και κάτω στρώση 100% φυσικού Latex, το οποίο προσφέρει στο σώμα ολοκληρωμένη ορθοπεδική υποστήριξη και ανακούφιση από την πίεση· ενώ, στην καρδιά του στρώματος, οι gel κυψέλες αέρα, με την τεχνολογία γρήγορης επαναφοράς Air Memory, προσφέρουν γρήγορη επαναφορά της δομής και επιτρέπουν την ανεμπόδιστη κυκλοφορία του αέρα.

Έτσι, το χειροποίητο στρώμα Aura προσφέρει την άνεση της ολοκληρωμένης υποστήριξης, χωρίς να τη θυσιάζει στον βωμό της σκληρότητας των υλικών. Η επιλογή του φυσικού latex, μέσα από το ειδικά επεξεργασμένο εκχύλισμα καουτσούκ, προσφέρει στο στρώμα τις ορθοπεδικές του ιδιότητες, διατηρώντας παράλληλα ένα εξαιρετικά υγιεινό υπόβαθρο. Εξίσου σημαντικός και ο πυρήνας του στρώματος, ο οποίος αποτελείται από τις κυψέλες Air Memory, οι οποίες προσφέρουν τόσο την απαλότητα στην υφή και τη γρήγορη επαναφορά στην υποστήριξη του σώματος, όσο και τη φυσική αναπνοή του ίδιου του στρώματος εμποδίζοντας την ανάπτυξη ακάρεων και μικροβίων.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Εργοστάσιο - Έκθεση
10ο χλμ. Καβάλας - Ελευθ/λης
Τ: +30 2510 247 543
Φ: +30 2510 247 544

Κατάστημα
Μ. Αλεξάνδρου 40, Καβάλα
Εμπορικό Κέντρο Καβάλας
Τ: +30 2510 222 229
Φ: +30 2510 838 828

K: +30 6972 300 310
Κ: +30 6974 703 656
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER