Η προσθήκη στην απόλαυση του ύπνου

Ανώστρωμα Anima: Η προσθήκη στην απόλαυση του ύπνου

Ένα ολοκληρωμένο στρώμα δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει και το δικό του ξεχωριστό ανώστρωμα. Κι αυτό, όσο κι αν χαρακτηρίζεται πολυτελές, δεν αποτελεί καμμία απολύτως πολυτέλεια, αλλά μία βασική «υποχρέωση» που έχουμε τόσο ως προς το ίδιο το στρώμα, όσο και ως προς την απόλαυση του ύπνου μας.

Το ανώστρωμα βρίσκεται εκεί για να συμπληρώνει τις ιδιότητες του ίδιου του στρώματος, αλλά και να προσθέτει τη δική του ποιότητα στον ύπνο μας. Έτσι, το ανώστρωμα Anima, αποτελεί μια καινοτόμο χειροποίητη πρόταση από την Dreamco, η οποία συνδυάζει την επιλογή του φυσικού latex, του οικολογικού υφάσματος και του εκχυλίσματος της Aloe Vera, με την καινοτόμο τεχνολογία του υλικού των gel αεροκυψέλων Air Memory.

H δυνατότητα του ανωστρώματος Anima να υποστηρίζει, με όλη του την απαλότητα, τη σωστή στάση του σώματος, αλλά και να προσφέρει έναν απόλυτα υγιεινό και χαλαρωτικό ύπνο, μέσα από τα φυσικά υλικά του, το καθιστά ως έναν εξαιρετικά πολύτιμο φίλο του δικού σας ύπνου. Η καινοτόμος τεχνολογία κυψελών επιτρέπει τη φυσική αναπνοή του ανωστρώματος, εμποδίζοντας την ανάπτυξη ακάρεων και μικροβίων, ενώ παράλληλα του επιτρέπει να διατηρεί τις ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας, τόσο για την καλύτερη ποιότητα του ύπνου σας, όσο και για την προστασία του ίδιου του ανωστρώματος, αλλά και του στρώματός σας.

Η Dreamco φροντίζει να δημιουργεί χειροποίητες λύσεις, οι οποίες έχουν πάντοτε ως στόχο τους να βελτιστοποιήσουν την ποιότητα της καθημερινότητάς σας, μέσα από την κορυφαία εμπειρία ενός αναζωογονητικού και ευχάριστου ύπνου.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Εργοστάσιο - Έκθεση
10ο χλμ. Καβάλας - Ελευθ/λης
Τ: +30 2510 247 543
Φ: +30 2510 247 544

Κατάστημα
Μ. Αλεξάνδρου 40, Καβάλα
Εμπορικό Κέντρο Καβάλας
Τ: +30 2510 222 229
Φ: +30 2510 838 828

K: +30 6972 300 310
Κ: +30 6974 703 656
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER