Εγγύηση & Οδηγίες

ΕΓΓΥΗΣΗ
Κάθε χειροποίητο στρώμα της Dreamco κατασκευάστηκε με προσωπική φροντίδα, επιλεγμένες πρώτες ύλες και κορυφαίες τεχνικές της σύγχρονης στρωματοποιίας. Γι’ αυτό και είμαστε βέβαιοι τόσο για την ιδανική αποτελεσματικότητα και φιλικότητα των στρωμάτων μας, όσο και για την ποιότητα, την απαράμιλλη λειτουργικότητα και την αντοχή τους. Έτσι μπορούμε να σας εγγυηθούμε προσωπικά πως κάθε μας στρώμα συνοδεύεται από πραγματική εγγύηση 5, 8, ή και 10 χρόνων, αντίστοιχα με την κατηγορία του.
ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ
Σε περίπτωση εμφάνισης ελαττώματος εντός της περιόδου εγγύησης, και παρά την ορθή χρήση του στρώματος, η Dreamco φροντίζει για την άμεση επιδιόρθωσή του. Μετά το πέρας των 5ετών, και για τις μεγαλύτερες σε διάρκεια εγγυήσεις, υπάρχει πιθανή συμμετοχή του πελάτη στο κόστος επιδιόρθωσης ή αντικατάστασης του στρώματος, με ενδεικτικά ποσοστά 30% έως το 7ο έτος, 60% έως το 8ο έτος και 80% έως το 10ο έτος.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εγγύηση ισχύει μόνο για τις περιπτώσεις όπου η χρήση και η φροντίδα του στρώματος ακολουθούν τις ενδείξεις και τις οδηγίες του κατασκευαστή. Η εγγύηση δεν δύναται να καλύψει φθορές και βλάβες, οι οποίες προκλήθηκαν από υπαιτιότητα του αγοραστή και χρήστη, όπως μη ορθή χρήση του στρώματος, τοποθέτηση σε μη ενδεδειγμένες επιφάνειες, χρήση ακατάλληλης υποστήριξης, δίπλωση του στρώματος, έκθεση σε υγρασία, φθορές από οργανικούς λεκέδες, χρήση θερμότητας (όπως σιδέρωμα), κ.λπ., ως περιγράφονται ενδεικτικά κάτωθι, ή και στο συνοδευτικό υλικό πληροφοριών του προϊόντος.
Στην περίπτωση των παραπάνω εκτός εγγύησης επιδιορθώσεων, η Dreamco αναλαμβάνει την αποκατάσταση του στρώματος, πάντα σε συνεννόηση με τον αγοραστή, με το κόστος τους όμως να βαρύνει αποκλειστικά τον τελευταίο.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Η σωστή μεταφορά, αλλά και η σωστή μεταχείριση του στρώματος συμβάλλουν στην προφύλαξή του από φθορές, αλλά και στη διατήρησή του σε καλή κατάσταση για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Σε κάθε περίπτωση, η φροντίδα του στρώματός μας σημαίνει και φροντίδα για τη διατήρηση της ιδανικής ποιότητας του ύπνου μας.

Προσέχουμε το στρώμα μας κατά τη μεταφορά

Κατά τη μεταφορά, φροντίζουμε το στρώμα μας να είναι προστατευμένο, για να αποφύγουμε οποιοδήποτε ατύχημα που μπορεί να το λερώσει ή να του προκαλέσει φθορά, όπως, για παράδειγμα, αν το διπλώσουμε.

Το στρώμα μας πρέπει να αναπνεύσει

Το στρώμα παραδίδεται συσκευασμένο, γι’ αυτό, καλό θα ήταν, αφού το αφαιρέσουμε από τη συσκευασία του και πριν το τοποθετήσουμε στη θέση του και το καλύψουμε με προστατευτικό κάλυμμα ή σεντόνια, να το αφήσουμε να «αναπνεύσει», για να ανακτήσει τις ιδιότητές του.

Τοποθετούμε το στρώμα μας σε σωστή βάση

Οι ιδανικές συνθήκες που θα επιτρέψουν στο καινούργιο στρώμα μας να μας χαρίσει τις ευεργετικές ιδιότητες για έναν ξεκούραστο και απολαυστικό, διασφαλίζονται με την τοποθέτησή σου στη σωστή, και κατά προτίμηση καινούρια, βάση. Εάν τοποθετήσουμε το στρώμα μας σε κάποιο φθαρμένο πλαίσιο ή σε παλιές τάβλες, είναι πιθανό να του προξενήσουμε μόνιμη φθορά ή αλλοίωση των ιδιοτήτων του.

Προσέχουμε τις λαβές

Οι λαβές - χερούλια, που μπορεί να έχει το στρώμα μας, έχουν κατασκευαστεί για να μας βοηθούν σε μικρές μετατοπίσεις του, όταν αυτό είναι ήδη τοποθετημένο, και όχι για να υποστηρίζουν όλο το βάρος του, σηκώνοντάς το από αυτές.

Δεν αφαιρούμε τις ετικέτες του στρώματος

Οι ετικέτες περιέχουν πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και την κατασκευή του στρώματος, αλλά αποτελούν παράλληλα και μέρος της εγγύησης. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην τις αφαιρέσουμε.

Δίνουμε περίοδο προσαρμογής

Το σώμα μας έχει μνήμη, γι’ αυτό και το νέο στρώμα θα μοιάζει με μια καινούργια, διαφορετική εμπειρία. Δίνουμε στο σώμα μας τον χρόνο που χρειάζεται, για να συνηθίσει στα νέα δεδομένα και να απολαύσει την ξεκούραση που προσφέρει το νέο στρώμα.

Οι «εχθροί» στη φροντίδα του στρώματος

Το στρώμα δεν είναι κατασκευασμένο για πλύσιμο, σιδέρωμα, τίναγμα και καθάρισμα με ατμό. Αυτές οι πρακτικές είναι ικανές να του προκαλέσουν ακόμη και ανεπανόρθωτες φθορές. Αντιθέτως, μια καθαρή ηλεκτρική σκούπα είναι ιδανική για το καθάρισμά του.

Δεν στεκόμαστε όρθιοι πάνω στο στρώμα

Το στρώμα δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται σαν τραμπολίνο, ακόμη και από μικρά παιδιά. Επιπλέον, δεν θα πρέπει να τοποθετούμε βαριά αντικείμενα στην επιφάνειά του.

Χρησιμοποιούμε προστατευτικό κάλυμμα

Το προστατευτικό κάλυμμα αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να διατηρούμε το στρώμα μας καθαρό και να διασφαλίσουμε τη μεγάλη διάρκεια ζωής του και τη μέγιστη απόδοση των χαρακτηριστικών του. Φροντίζουμε να επιλέγουμε πάντα τα ενδεδειγμένα προστατευτικά καλύμματα.

Αποφεύγουμε τα σημεία με υγρασία

Δεν τοποθετούμε το στρώμα μας σε σημεία όπου υπάρχει κίνδυνος να εμφανιστεί υγρασία, καθώς αυτή μπορεί να βλάψει ακόμη και ανεπανόρθωτα την υγιεινή, τη δομή και τα χαρακτηριστικά του στρώματος.

Αλλάζουμε πλευρά

Για να διατηρήσουμε την ισορροπία στη δομή του στρώματος, φροντίζουμε κάθε 3-4 μήνες να το περιστρέφουμε τόσο στον οριζόντιο, όσο και στον κάθετό άξονά του, εναλλάξ. Σε περίπτωση που το στρώμα μας είναι ισόπλευρο, τότε φροντίζουμε πάντα οι λαβές του να βρίσκονται στις πλαϊνές όψεις, μετά από κάθε περιστροφή.

Αερίζουμε το στρώμα

Κάθε 6 μήνες καλό είναι να τοποθετούμε για λίγο το στρώμα μας σε στεγνό και καθαρό μέρος, που το βλέπει ο ήλιος, ώστε να έχουμε τον ιδανικό αερισμό του.

Εργοστάσιο - Έκθεση
10ο χλμ. Καβάλας - Ελευθ/λης
Τ: +30 2510 247 543
Φ: +30 2510 247 544

Κατάστημα
Μ. Αλεξάνδρου 40, Καβάλα
Εμπορικό Κέντρο Καβάλας
Τ: +30 2510 222 229
Φ: +30 2510 838 828

K: +30 6972 300 310
Κ: +30 6974 703 656
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER