Mερικές χρήσιμες συμβουλές, ώστε να διατηρείτε το στρώμα σας καινούργιο και να απολαμβάνεται τα οφέλη του, σαν την πρώτη του μέρα.

Μερικές χρήσιμες συμβουλές

Για τη σωστή χρήση και τη διασφάλιση της ποιότητας του χειροποίητου στρώματος στην πάροδο του χρόνου, η Dreamco θα ήθελε να μοιραστεί μαζί σας μερικές χρήσιμες συμβουλές, ώστε να διατηρείτε το στρώμα σας καινούργιο και να απολαμβάνεται τα οφέλη του, σαν την πρώτη του μέρα.

Το πρώτο και βασικό λειτουργικό στοιχείο για τη φροντίδα του ίδιου του στρώματος είναι η σωστή τοποθέτηση και υποστήριξή του. Οι ιδανικές επιλογές, σε κάθε περίπτωση, είναι η χρήση υποστρώματος, ειδικού πλαισίου, ή οι κλασσικές ενδεδειγμένες τάβλες, στις οποίες όμως προσέχουμε να επιλέξουμε ένα ικανοποιητικό φάρδος, υποστηρίζοντας έτσι το μεγαλύτερο μέρος του στρώματος, χωρίς να ασκείται υπερβολική πίεση μόνο σε μικρά σημεία του, αποφεύγοντας έτσι την καταπόνηση του. Επιπλέον, στην περίπτωση που επιλέξουμε τάβλες για την υποστήριξη του στρώματός μας, τότε θα πρέπει να φροντίσουμε να έχουν ελάχιστη απόσταση 3 εκατοστών μεταξύ τους, ώστε να επιτρέπουν τον σωστό αερισμό του στρώματος.

Σε ότι αφορά τη διαδικασία καθαρισμού του στρώματός μας, θα πρέπει να αποφεύγουμε τη χρήση ατμού ή υγρού, καθώς η θερμοκρασία και η υγρασία μπορούν να βλάψουν ανεπανόρθωτα το εσωτερικό υλικό. Καλό θα ήταν να απευθυνθούμε σε κάποιον ειδικό επαγγελματία, ώστε να αποφύγουμε να προκαλέσουμε μεγαλύτερη ζημιά καταστρέφοντας πιθανώς και αρκετές ιδιότητες του στρώματος, στην προσπάθεια να το καθαρίσουμε μόνοι μας.

Για μεγαλύτερη σιγουριά στο κομμάτι της διασφάλισης της καθαρότητας του στρώματος, μία καλή επιλογή είναι τα ενδεδειγμένα προστατευτικά. Εδώ όμως απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή. Η χρήση πλαστικών, ή συνθετικών καλυμμάτων, που δεν επιτρέπουν στον αέρα να διαπερνά το στρώμα, μπορούν να αδρανοποιήσουν τις ιδιότητες των οικολογικών υλικών και να αποσταθεροποιήσουν τις ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας, δημιουργώντας έτσι προβλήματα στην υγιεινή του στρώματος, με πιθανό τελικό αποτέλεσμα την καταστροφή του.

Τέλος, για την καλύτερη συντήρηση του στρώματος, θα ήταν καλό να εναλλάσσουμε τις πλευρές του κάθε 3 με 4 μήνες, έτσι ώστε η χρήση να ισοκατανέμεται και στις δύο πλευρές, διατηρώντας την ιδανική ισορροπία και αποφεύγοντας τη μονόπλευρη καταπόνηση.

No Comments

Post a Comment

Εργοστάσιο - Έκθεση
10ο χλμ. Καβάλας - Ελευθ/λης
Τ: +30 2510 247 543
Φ: +30 2510 247 544

Κατάστημα
Μ. Αλεξάνδρου 40, Καβάλα
Εμπορικό Κέντρο Καβάλας
Τ: +30 2510 222 229
Φ: +30 2510 838 828

K: +30 6972 300 310
Κ: +30 6974 703 656
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER