Οι πιστοποιημένες πρώτες ύλες καθώς και η προσωπική φροντίδα της χειροποίητης κατασκευής διασφαλίζουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά ποιότητας των στρωμάτων της Dreamco.

Στον αστερισμό των χειροποίητων στρωμάτων

Η Dreamco επιστρέφει με νέα προϊόντα ύπνου, λαμβάνοντας υπ’ όψη της όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κοινού. Οι νέες προσθήκες στρωμάτων στις λίστες προϊόντων ύπνου χαρακτηρίζονται από την πολυτέλεια και την εργονομία. Οι πιστοποιημένες πρώτες ύλες καθώς και η προσωπική φροντίδα της χειροποίητης κατασκευής διασφαλίζουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά ποιότητας των στρωμάτων της Dreamco. Με τέσσερις νέες προσθήκες στον κατάλογο των exclusive στρωμάτων και μία ακόμη στα στρώματα ενηλίκων, προχωρούμε στην κάλυψη κάθε ιδιαίτερης προτίμησης και συνήθειας του ύπνου σας.

Ο αστερισμός της πολυτέλειας συμπληρώνεται από τα στρώματα Ophis, Scorpio, Capricorn και Lacerta. Ο Ophis αποτελεί συνώνυμο της απόλυτης άνεσης, με 7 ζώνες υποστήριξης και microPocket σύστημα ελατηρίων. Η ορθοπεδική του κατασκευή, μέτριας σκληρότητας, συμπληρώνεται από την τεχνολογία memory foam, προσφέροντάς σας έναν απολαυστικό ύπνο, καθώς το στρώμα ανταποκρίνεται πλήρως στη μορφή του σώματός σας, επιτρέποντας την ισορροπημένη χαλάρωση των μυών και την ανεμπόδιστη κυκλοφορία του αίματος.

Το στρώμα Scorpio αποτελείται από 100% φυσικά υλικά. Η ανατομική του σχεδίαση και το σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων, σε συνδυασμό με τη μαλακή υφή του, του προσδίδουν την ιδιότητα να αγκαλιάζει το σώμα σας υποστηρίζοντας την ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης και επιτρέποντας έτσι την απόλυτη χαλάρωσή του.

Ο Capricorn σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ύπνου, αποκλειστικά με φυσικές πρώτες ύλες. Το στρώμα αυτό ακολουθεί τη φυσική γραμμή του σώματός σας με στόχο όχι μόνο τη χαλάρωση αλλά και την αναζωογόνηση. Το βασικό υλικό της δομής του είναι το 100% φυσικό latex· ένα υλικό με υποαλλεργική σύσταση, χαρακτηριστική ευκαμψία και ελαστικότητα, το οποίο προσφέρει τις ανατομικές ιδιότητες του στρώματος. Το πολυτελές εξωτερικό κάλυμμα είναι πλενόμενο, ενώ αποτελείται από οικολογικό ύφασμα με ίνες από πούπουλο.

Η Lacerta, με τα 100% φυσικά υλικά κατασκευής, αποτελεί την ουσιαστική επιτομή όλων των παραπάνω χαρακτηριστικών: Η ορθοπεδική διαμόρφωση του στρώματος, το πλενόμενο εξωτερικό οικολογικό κάλυμμα και οι αναζωογονητικές ιδιότητες του 100% φυσικού latex, αποτελούν τη μοναδικής ποιότητας και αντοχής πρόταση στην κατηγορία των exclusive στρωμάτων μέτριας σκληρότητας.

Ένα από τα κοινά χαρακτηριστικά όλων των παραπάνω στρωμάτων είναι το ειδικό μεσόστρωμα από 100% φυσική αποστειρωμένη αλογότριχα. Οι μοναδικές ιδιότητες του υλικού αυτού συνοψίζονται στην ικανότητα να αιχμαλωτίζει την υγρασία του στρώματος, επιτρέποντας ανεμπόδιστα τη φυσική ροή του αέρα, για τον καλύτερο αερισμό των υλικών, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη διατήρηση της σταθερής θερμοκρασίας, για έναν υγιεινό και απολαυστικό ύπνο.

Αλλά ακόμη και στην απλή κατηγορία των στρωμάτων ενηλίκων, η νέα προσθήκη της Dreamco έρχεται για να κάνει τη διαφορά. Το στρώμα Pisces αποτελεί μια εξαιρετική ανατομική πρόταση με μαλακή υφή. Το σύστημα αυτόνομων ελατηρίων υποστήριξης, σε συνδυασμό με το 100% φυσικό latex, επιτρέπει στο στρώμα να υποστηρίζει το σώμα σας, παίρνοντας αποκλειστικά τη μορφή του και διαμοιράζοντας οριζόντια την πίεση στα κατάλληλα σημεία. Και εδώ, η χρήση της φυσικής και αποστειρωμένης αλογότριχας αποτελεί τον ρυθμιστικό παράγοντα θερμοκρασίας και υγρασίας του στρώματος διασφαλίζοντας τις ιδανικές συνθήκες υγιεινής του ύπνου σας.

Στην Dreamco, δική μας φιλοσοφία αποτελεί το να ακούμε τις δικές σας ανάγκες και να προσθέτουμε συνεχώς νέα προϊόντα ύπνου, τα οποία θα σας προσφέρουν την πολυπόθητη μοναδική εμπειρία ύπνου. Βρισκόμαστε δίπλα σας φροντίζοντας ακόμη και για τις πιο προσωπικές σας στιγμές χαλάρωσης, προσδίδοντάς τους την πολυτέλεια και την άνεση που τους αρμόζει.

No Comments

Post a Comment

Εργοστάσιο - Έκθεση
10ο χλμ. Καβάλας - Ελευθ/λης
Τ: +30 2510 247 543
Φ: +30 2510 247 544

Κατάστημα
Μ. Αλεξάνδρου 40, Καβάλα
Εμπορικό Κέντρο Καβάλας
Τ: +30 2510 222 229
Φ: +30 2510 838 828

K: +30 6972 300 310
Κ: +30 6974 703 656
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER